Summerar 2019 med en lista..

Lista snodd från Dasha.

Vilket råd hade du velat gett dig själv i början av året, nu med facit i handen?

Alla råd är inte bra råd, följ din egen magkänsla och våga säga nej.

Beskriv ditt 2019 med tre ord

Jobb. Självförverkligande. Ålderstäcken.

Om ditt 2019 skulle komma att bli en film, vilken genre hade det blivit? Drama, komedi, en kärlekshistoria?

Dramakomedi!

Beskriv ditt favoritställe som du besökte.

Jag har väl inget nytt ställe som jag besökte som har blivit någon favorit, så får väl säga Capri. I år spenderade jag och min mamma hela semestervistelsen där, tillskillnad från förra året då vi tog in på hotell på fastlandet och tog båten över dom 2 sista dagarna bara. Var så mysigt att spendera all tid där.

Vad har du lärt dig om dig själv det här året?

Att jag är väldigt känslig. Har alltid vetat att jag har väldigt lätt för att känna ilska, sorg och lycka men jag har insett att jag känner mycket av allt. Och jag har dessutom blivit ännu mer känslig, kan fan gråta för vad som helst haha!

Vad har varit ditt vanligaste mentala tillstånd det här året? (Exalterad, stressad, nyfiken, orolig, deppig..)

Stressad och exalterad skulle jag vilja säga. Känns som att det har gått fruktansvärt bra jobbmässigt vilket har gjort mig exalterad såklart. Men med all jobb som jag har tackat ja till så har jag haft väldigt lite tid till annat = stress.

Vilket/ vilka köp är du mest nöjd över?

Då vi betalade för vårt nya boende detta år så gälls inte det?

Hur har din personliga stil utvecklats?

Hmm.. Svårt att säga då jag inte tycker jag har någon speciell stil, men jag har vågat mig på mer over sized. Stora kavajer med vadderade axlar har fått ta över en stor del av min garderob vilket jag totaldiggar!

Har du övervunnit någon rädsla?

Nej har snarare blivit mer rädd!! Min flygrädsla har kommit tillbaka och det tycker jag är jättejobbigt. Senast när jag landade i Sthlm efter en väldigt kort flygtur skrek jag till för jag trodde att vi skulle krascha!! Började till och med att gråta.. 🙁 Tur hade jag Andreas med mig. Gången innan det flög jag själv så fick bita mig i tungan, men jag skrev gången innan det och var livrädd en annan gång då jag trodde planet var kapat.. Måste besöka psykolog för detta för jag vill ärligt talat ta massa lugnande inför nästa flygning som är i Feb. Vill knappt åka för jag är så nervös.

Vilken/ vilka relationer har betytt mest för dig det här året och varför?

Jag tycker att min relation till min mamma blir bättre iomed att vi gör mer saker tillsammans, tex som att åka utomlands bara hon och jag.

Vilken var din absoluta favorit komplimang som du har fått i år?

Oj har fått så mycket komplimanger så det är sjukt. Utan att låta självgod då haha! Men mina följare varit så j*vla fantastiska!! Har fått höra att jag är rolig (älskar det), snäll, omtänksam.. Hard working.. Ja alltså allt sånt älskar jag att höra såklart.

Om du fick skryta om en av dina prestationer det här året, vilket hade det varit och varför?

Jo men det kändes ju superkul att få en podd på första listan där ett tag tillsammans med Linda-Marie 🙂 Sen kändes det dessutom superbra att välja att lägga ner fransarna. Tycker inte alls det känns som en förlust eller misslyckande, man måste ju testa sig fram. Dessutom har jag lärt mig att det är så många faktorer som spelar in för att något ska bli en succé eller inte.

Med tanke på alla dina erfarenheter, insikter och lärdomar ifrån 2019, vad är det bästa rådet du kan ge dig själv inför nästa år?

Sluta älta i andras val och deras livsresor. Vi alla går igenom olika faser i livet vid olika tidpunkter. Det är ok. Låt det vara bara och acceptera det. Men också, fortsätt säga nej när det inte känns bra. Det är ok att göra slut med vänner och att inte sakna dom, finns värre saker.

Vilken maträtt åt du oftast 2019?

Pasta hehe.. Tog väl igen för dom åren med ätstörningar, då skulle jag aldrig ha tillåtit mig själv äta pasta.

Vilka länder besökte du?

Frankrike, USA (Tampa, Miami, Key West, NY), Italien, Polen.

Vad känner du att du saknar ifrån förra året nu när du kan se tillbaka på det?

Oj ingenting speciellt tror jag. Att vara 28 år gammal kanske och inte behöva tänka att nu är det bara ett år kvar till 30.. Hehehehe

Vad önskar du att du hade gjort mindre?

Jämföra mig med andra.

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag blev ju bortskämd av Andreas. På själva födelsedagen åkte vi till Görvälns slott där vi sov i världens mysigaste rum och hade det bra. Minns att det var fantastiskt fint väder, så vi njöt till fullo! Drack vin i solen och lyssnade på fåglar, tills det blev dags för middag. Då fick jag ju min present som var att jag fick åka till USA för att hälsa på min bror!! Vilken present va?

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?

Fortsätta tänka långsiktigt när jag shoppar, mindre spontana köp och investera i sker med hög kvalite. Städa oftare hoppas jag att jag kommer göra också nu när vi ska bo så fint. Fortsätta tacka nej till samarbeten och även där satsa på dom företag jag genuint känner att jag får något av (förutom paraaa). Köra på mer ansiktsbehandlingar, var lite lat med det under 2019 och jag insåg verkligen hur stor skillnad dom gör på min hud. Mer syra, drema pen osv. Love that shit.

The post Summerar 2019 med en lista.. appeared first on Alexandra Nilsson.

from Alexandra Nilsson https://alexandranilsson.nu/2020/01/09/summerar-2019-med-en-lista/
via hitta knullkontakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s