Tusentals deporterade personer återkommer till Tyskland och söker asyl gång på gång – meanwhile in Sweden…

Vindflöjel…..

Jenny Piper

Enligt nya uppgifter från den tyska regeringen har tusentals migranter som sökt asyl i Tyskland innan de lämnat landet, senare återvänt för att söka asyl igen. Hundratals personer har försökt minst fem gånger.
 
Ämnet med ovälkomna migranter som återkommer trots att regeringen gjort sitt bästa för att göra sig av med dem, är just nu på tapeten i Tyskland. Förra veckan beslutade en domstol att utvisa Ibrahim Miri, en kriminell gängledare från Libanon som sökt asyl i Tyskland trots att han blivit deporterad bara månader tidigare. Efter att ha landat i Beirut lovade Miri att komma tillbaka till Tyskland och försöka en tredje gång.
 
Miris fall är knappast unikt. Faktum är att regeringens siffror visar att det för närvarande finns 28.283 personer som söker asyl i Tyskland trots att de lämnat landet minst en gång – antingen frivilligt eller som en del av en deporteringsprocess.
I år har…

View original post 208 fler ord

from Varjager’s Weblog https://varjager.wordpress.com/2019/12/02/tusentals-deporterade-personer-aterkommer-till-tyskland-och-soker-asyl-gang-pa-gang-meanwhile-in-sweden/
via kille söker kille gratis dejting bodycontact proviron for sale

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s