Sverige är en magnet för kriminella utländska ligor på grund av sin icke existerande lagstiftning

Han svetsaren skulle ju sätta stopp för det. Vad är det denna regering har lyckats med???

Jenny Piper

Nu har danskarna hittat ännu en orsak att skaka på huvudet åt Sverige och de dumma svenskarna. Det rör sig om de utländska ligorna som härjar i landet där statistik från polisens Nationella Operativa Avdelning (NOA), visar att nio av tio bilstölder begås av utländska gäng. Detsamma gäller stölder av bildelar, båtmotorer och lantbruksmaskiner.

Tjuvgodset fraktas snabbt ut ur landet utan problem eftersom det, precis som vid gränskontrollerna in till Sverige, mycket sällan finns kontroll av fordon som reser över gränsen ut ur Sverige.

Tullverket prioriterar endast de som passerar gränsen på väg in i landet. Endast 2% av personalens arbetstid används för att kontrollera vad som skickas ut, vilket gör det enkelt för gängen att komma undan med allt tjuvgods som i princip passerar framför tullarnas näsor.

I själva verket är det helt riskfritt för tjuvarna eftersom det inte är kriminellt att ta med stulna varor ut ur Sverige…

View original post 106 fler ord

from Varjager’s Weblog https://varjager.wordpress.com/2019/11/07/sverige-ar-en-magnet-for-kriminella-utlandska-ligor-pa-grund-av-sin-icke-existerande-lagstiftning/
via kille söker kille gratis dejting bodycontact proviron for sale

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s