Veckans schema:

Måndag: Poddinspelning på morgonen med Linda-Marie. Sen blir det träning någon timme medan jag väntar på elektrikern ska komma till min gamla lägenhet för att fixa en lampa innan kvällens visning som börjar 17:00. Sen har jag ett återbesök hos gynekologen och direkt efter det ska vi på premiär av Jag kommer hem till jul.

Tisdag: Spela in video som ska upp på onsdagen. Sen möte med mina advokater följt av en intervju med Tilde de Paula i efter fem tillsammans med Linda-Marie. Vi ska prata om vår nya podd, så kul!

Onsdag: Redigera video som ska upp. Lunch med Viktor vid 12-tiden. Vår podds första riktiga avsnitt lanseras (!!) och sen är det barrys med Malin på eftermiddagen. Känns skönt att vara igång med träningen (hur ofta säger jag inte det haha?).

Torsdag: Skulle ha gått på ett event med Victoria Secret men ställer in det pga deras misslyckade ”re branding”. Att dom ska inkludera alla kvinnor är BS! Deras kampanjer ser exakt likadana ut sen tidigare. Kan inte stötta det. Så blir ett gympass igen med Malin, denna gång kör vi boxning. Så taggad, älskar boxning!! Har ett möte där också inbokat.

Fredag: Ellen Bergström fyller 30 år och det ska firas!

Lördag/ söndag: Slappa, redigera och filma video som ska upp på söndagen.

from Alexandra Nilsson https://kissies.se/2019/11/04/veckans-schema-25/
via hitta knullkontakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s