Från min telefon..

Inlägget innehåller reklam kan man säga.. Får ej betalt för detta inlägg.

Angelica bjöd med mig på en trevlig frukost på BERNS här om dagen, sån mysig start! Ni ser ju själva hur rolig vi hade det 😉

Jag var ju på biopremiär av filmen DET, och jag kände mig riktigt snygg i min outfit som jag hade på mig kvällen i ära. Jackan, väskan och skorna är från BOOHOO >LÄNK< (rabattkod ALEXN ger er hela 45 % rabatt, får ej betalt för att skriva ut det här) och byxorna från ZARA.

Fick hem lite ny träningskläder och jag kände mig så fin i dom 🙂 Älskar den gråa färgen tillsammans med den mörkblåa hoodien. Fick även lägligt nog en ny träningsväska och 2 fina shakers. En ny väska var faktiskt exakt det jag behövde! Jag har haft samma gamla gymbag från fitnessguru i snart.. 7 år?! Helt sjukt för den är trasig och inte alls snygg. Dessutom har jag ingenting med det märket att göra, så det såg nog lite knasigt ut. Men nu har jag en fin rosa sak som pryder min rygg och den gamla kastades ut 🙂 Skönt!

Igår blev det min 3e kräftskiva för i år. Känner faktiskt att det räcker nu även jag tycker kräftor är så löjligt gott… Gick med mamma, bonusappa och lillasyster. Supermysigt, dock verkar lilltjejen har kommit in i en fas där allt är skittråkigt så det dröjde inte länge innan hon frågade ”ska vi gåååå snart?”. Tur att hon inte följde med min mamma och mig till Italien, hon hade dött av tristess!

from Alexandra Nilsson https://kissies.se/2019/09/07/fran-min-telefon/
via hitta knullkontakt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s