føler meg fin

Reklame | annonselenke

Du vet de vennene som klarer å få deg til å se høy ut på bilder? De vennene er verdt å ta vare på. Jeg og Charlotte spiste lunsj på Kumi her om dagen, og hun er virkelig en av de flinkeste og mest inspirerende vennene jeg har når det kommer til bilder. Hun har øye for sånt!

Det er så mange som har spurt meg om genseren på bildet over, og du finner den HER. Buksene er mine favoritter som jeg bruker cirka annenhver dag, om ikke mer. Det er en annen ting ved å være lav, om du først finner et par bukser som sitter som de skal – så holder du fast ved dem. Kommer fra Gina Tricot!

Kumi er nok ett av de mest insta-vennlige stedene i Oslo. Om du vil spise der bør du enten reservere på forhånd eller være forberedt på å vente litt, jeg har vært der flere ganger å ikke fått bord. Lokalet er lite, men til gjengjeld veldig koselig. Her kan du både spise frisk, vegetarisk mat men også ta en drink eller to. Eller ti. Jeg anbefaler å spise de veganske pannekakene, det var det beste vi smakte!

Her kommer en liste over andre steder som serverer digg lunsj / brunsj i samme kategori, altså vegetarisk og fint på bilder, haha: 
💞 Miss Sophie
💞BA3
💞 Theatercafeen
💞 Sudøst (ute på sommeren – ikke sånn her type mat, men veldig fint område).
💞 Gunnars Generasjonsbar
💞 Oslo Raw
💞 The Juicery (den på Eger er best å sitte på).

Vi ble sittende i et par timer og samtalen gikk alltid tilbake til hva som inspirerer oss. Charlotte er veldig avhengig av å reise for å lade batteriene og jeg begynner å kjenne litt på det jeg også. Nå har jeg ikke vært på ferie siden Bali, som er nøyaktig ett år siden. MEN, det gjør på den andre siden at jeg setter ekstra stor pris på alt som skjer her hjemme, bare solen skinner er jeg evig takknemlig for det er ikke noe jeg opplever like ofte. Om man opplever mindre luksus setter man mer pris på hverdagen, og det er jo mest hverdag i livet. Hva inspirerer meg mest for tiden? Å gå på tur uten å høre på musikk. Å lese en bok hvor forfatteren har godt språk. Og om jeg har en dag hvor jeg føler meg skikkelig pen og digg, så blir jeg også inspirert.

På snakk om å føle seg pen! På søndag var jeg på photoshoot, og jeg følte meg seriøst nydelig. Ikke bare var det dyktige Truls Qvale bak kamera som alltid får meg til å skinne (han som tok bokcoveret mitt og nakenshooten som dere har sett i serien), men Tomas Erdis hadde sminket meg og han får virkelig frem min naturlige skjønnhet. Å kunne se seg selv i speilet å tenke “jeg visste ikke at jeg var så fin” er en fantastisk følelse. Han får frem det som er meg, og ikke en tilgjort versjon av det. Han fortjener all skryt han kan få.

Her er han, mannen, myten, legenden haha. Tomas Erdis! En dag skal jeg ha en makeupartist som sminker meg hver eneste dag. Da hadde livet seriøst blitt et par hakk bedre.

Wow.. Sophie Elise med.. EN ANSIKTSMASKE? Det må bare være kødd.

Som dere allerede vet er jeg besatt av ansiktsmasker og kunne sikkert ha forsket på det bare for gøy. Jeg vet ikke hva det er, men jeg synes oppriktig det er kjempegøy å teste nye ting på akkurat det området. Denne jeg har på meg her er fra The Body Shop og en favoritt som jeg har brukt flere ganger. Du kan kjenne at den funker, huden prikker og det er som å få en proff maske på et spa. Kasper har reist til Tromsø i dag, han pendler jo litt frem og tilbake. Da benytter jeg sjansen til å gjøre.. akkurat det samme som jeg alltid gjør når han er hjemme, haha. Men med litt roligere tempo fordi jeg ikke prøver å rekke kvalitetstid mellom oss.

Lysestaker fra Bohus. 

Mandager betyr fra nå av en ny episode med Kardashians! Jeg elsker denne sesongen, jeg. Det er så fint å se hvordan Kim og Kanye sitt forhold er, jeg synes han er så rå. Han er virkelig en karakter og om man prøver å forstå tingene han sier istedenfor å bare dømme er det mye smart der. Han er kanskje litt i overkant drøy, og jeg liker ikke når folk er seg selv på bekostning av andre (det vil si får andre til å føle seg dritt eller utenfor kun fordi man er så opptatt av å ha sterk personlighet) men på en eller annen måte balanserer han det fint.

Vet dere hva annet som balanserer fint? Macen min der på kanten av badekaret. Mange har uttrykt sin bekymring i kommentarfeltet, men jeg kan forsikre dere om at alt går bra.

Nå skal jeg gjøre ferdig et par greier i mailen, så snakkes vi veldig snart! Husk forresten at en ny episode podcast er ute i morgen, jeg synes episoden ble veldig fin ❤ 

from Sophie Elise https://sophieelise.blogg.no/foler-meg-fin.html
via hitta knullkompis göteborg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s